Vlondervloer

Onderaan de pagina leest u meer informatie over onze vloerdelen. Heeft u meer nodig dan alleen een vloer dan kunt al onze party-artikelen vinden in onze verhuurshop.

Vlondervloer makkelijk te leggen en oogt knus!

De vloer kost € 3,30 per m2 en de leg- en raapkosten zijn minimaal € 1,50 per m2 (mede afhankelijk van de afstand die we moeten overbruggen).

In ons assortiment een houten vloer, ook wel vlondervloer genoemd. Met onze vloerdelen kunnen we bijna overal komen. Dit komt omdat het platen zijn van 2 x 1 meter. Door dit formaat  is de vlondervloer ook makkelijk te vervoeren. Zo hebben we de platen al eens door een huis moeten verplaatsen of door een smal steegje. Onze vloerplaten zijn zoals gezegd 2 x 1 meter en kunnen éénvoudig worden gelegd. De ondergrond hoeft niet zo glad als een biljartlaken te zijn en mag best wat oneffenheden hebben. Grote bulten of kuilen dient u wel even bij te werken (of wij doen dat voor u). Heeft u zelf geen zin om met de vloerplaten te sjouwen, geen probleem wij doen het graag voor u.

De houten vloer (vlondervloer ) is een uitkomst wanneer de ondergrond niet zo mooi is. Maar ook in de winter is het fijn te gebruiken omdat de grond dan niet zo koud optrekt.

Winkelwagen