Onderaan de pagina leest u meer informatie over onze taps en barren. Heeft u meer nodig dan alleen een tap of een bar dan kunt al onze party-artikelen vinden in onze verhuurshop.

Ons aanbod in taps + barren

Een simpele tafeltap tot een complete bar.

Door een bar en/of biertap te huren, voegt u veel gezelligheid en levendigheid toe aan uw feest of evenement. Daarentegen kunt u het zo gek maken als u zelf wilt. U kunt één eenvoudig tapje neerzetten maar u kunt ook uitpakken met een hele bar met achterwand. Kort samengevat: U kunt met een bar de sfeer van uw feest verhogen.

Vooral in de zomer zullen uw gasten aangenaam verrast zijn wanneer u ze verblijdt met een koud biertje, ofwel in de winter een lekker speciaal biertje. U kunt kiezen uit verschillende soorten bars en taps. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar alleen een tap of juist naar een luxe, houten bar? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vergeet naast uw biertap niet ook een koeling voor de andere dranken te bestellen.

Huurt u bij ons een tap dan krijgt u ook uitgelegd hoe u een goed biertje tapt.

Dranken:
Wist u dat we ook andere dranken kunnen leveren? Wilt u de prijslijst ontvangen dan kunt u het beste ons even een mailtje sturen met het verzoek de prijslijst te mailen. Ons e-mailadres is: info@aenkverhuur.nl.  We bieden ons eigen merk bier aan. De prijs voor een 20 liter fust is € 69,50. Voor een 50 liter fust geldt een prijs van € 127,50 incl btw.

Voor bijvoorbeeld Heineken en Grolsch betaalt u al minimaal € 197,50 voor een 50 liter fust. U bespaart al gauw ruim € 70,00 op 1 fust van 50 liter. 

Winkelwagen