Taps + barren

U kunt het gewenste artikel in het winkelmandje plaatsen. Heeft u meer nodig ga dan naar onze verhuurshop. Hier staan al onze producten per categorie gerangschikt.

Onderstaande prijzen gelden alleen als u ook het bier bij ons afneemt. Neemt u geen bier bij ons af dan komt er een toeslag op de biertap bij. Dit geldt niet voor de de cocktailbar en de voorzetbarren zonder tap.

Onderaan de pagina leest u meer informatie over taps en barren.

 

Een simpele tafeltap tot een complete bar.

Door een bar en/of biertap te huren, voegt u veel gezelligheid en levendigheid toe aan uw feest of evenement. Daarentegen kunt u het zo gek maken als u zelf wilt. U kunt één eenvoudig tapje neerzetten maar u kunt ook uitpakken met een hele bar met achterwand. Kort samengevat: U kunt met een bar de sfeer van uw feest verhogen.

Vooral in de zomer zullen uw gasten aangenaam verrast zijn wanneer u ze verblijdt met een koud biertje, ofwel in de winter een lekker speciaal biertje. U kunt kiezen uit verschillende soorten bars en taps. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar alleen een tap of juist naar een luxe, houten bar? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vergeet naast uw biertap niet ook een koeling voor de andere dranken te bestellen.

Huurt u bij ons een tap dan krijgt u ook uitgelegd hoe u een goed biertje tapt.

Dranken:
Wist u dat we ook andere dranken kunnen leveren? Wilt u de prijslijst ontvangen dan kunt u het beste ons even een mailtje sturen met het verzoek de prijslijst te mailen. Ons e-mailadres is: info@aenkverhuur.nl.  We bieden ons eigen merk bier aan. De prijs voor een 20 liter fust is € 52,50. Voor een 50 liter fust geldt een prijs van € 99,50.

Voor bijvoorbeeld Heineken en Grolsch betaalt u al minimaal € 183,50 voor een 50 liter fust. U bespaart al gauw ruim € 84,00 op 1 fust van 50 liter.