Een stretchtent huren in Vaassen? Dat is geen probleem want wij zitten in Apeldoorn. Van stretchtent tot complete inrichting. Wij hebben het.  Maar wat is nu een stretchtent? Wat een stretchtent is leest u onderaan de pagina. Heeft u meer nodig dan alleen een stretchtent dan kunt al onze party-artikelen vinden in onze verhuurshop.

Ons aanbod van stretchtenten voor Vaassen.

Waarom een stretchtent huren in Vaassen?

De stretchtent (ook wel flex-tent genoemd) is met haar veelzijdige  vormen, hoge flexibiliteit en aanzienlijke afmeting een graag geplaatste tent op o.a. bruiloften, bedrijfspresentaties, concerten, festivals, country-fairs en andere grote evenementen. Deze tent zal niet misstaan in Vaassen. De stretchtent maakt vaak een onvergetelijke indruk. De tent is simpel en redelijk snel op te zetten. Bij het huren van een stretchtent creëert u gelijk een geweldige sfeer en de tent is tevens een publiekstrekker. Door het grote oppervlak en de flexibiliteit is de tent ook naar eigen vorm en smaak in te richten en u kunt een groot aantal gasten kwijt.

Bij minder weer kunnen wij de zijkanten naar beneden spannen en indien gewenst kunnen wij een mobiele schutting plaatsen die de wind tegenhoudt. Of u beschut één kant met hooibalen, de hooibalen geven ook gelijk extra sfeer bij de inrichting. Ook bij mindere temperaturen is de stretchtent geschikt. Zo plaatst u gemakkelijk een aantal heaters in de tent waardoor de warmte in de tent blijft hangen. U kunt bij ons de de stretchtent huren met of zonder vlondervloer. De tenten zijn brandvertragend en voldoen aan de gestelde eisen. Indien gewenst leveren we het certificaat erbij.

Twijfelt u nog over bijvoorbeeld de inrichting of de maat? We komen graag bij u langs om mee te denken en om de mogelijkheden op de locatie te bekijken.

De stretchtent ademt een geweldige sfeer en is een echte eye-catcher

Winkelwagen