Wilt u een Stretchtent huren? of wilt u  meer informatie over de prijs van een stretchtent (prijzen staan hieronder) dan zit u bij ons goed. Al u nog niet weet wat een stretchtent is dan leest u meer informatie over de stretchtent onder aan deze pagina. Zijn stretchtenten goedkoop of duur? Wij durven te stellen dat we met onze prijzen zeer aantrekkelijk geprijsd zijn. Daarnaast heeft u bij ons 1 aanspreekpunt wat fijn is indien  u gelijk antwoord op uw vraag wilt.  Heeft u ergens anders een goedkopere stretchtent gevonden laat ons dit dan weten.

Hieronder volgt een overzicht van onze stretchtenten met daarbij de maat en de prijzen. Heeft u meer nodig dan alleen een stretchtent dan kunt alle gewenste materialen toevoegen via onze verhuurshop.

Ons aanbod van stretchtenten.

Waarom een stretchtent huren?

De stretchtent (ook wel flex-tent genoemd) is met haar veelzijdige  vormen, hoge flexibiliteit en aanzienlijke afmeting een graag geplaatste tent op o.a. bruiloften, bedrijfspresentaties, concerten, festivals, country-fairs en andere grote evenementen. De stretchtent maakt vaak een onvergetelijke indruk. De tent is simpel en redelijk snel op te zetten. Bij het huren van een stretchtent creëert u gelijk een geweldige sfeer en de tent is tevens een publiekstrekker. Door het grote oppervlak en de flexibiliteit is de tent ook naar eigen vorm en smaak in te richten en u kunt een groot aantal gasten kwijt.

Bij minder weer kunnen wij de zijkanten naar beneden spannen en indien gewenst kunnen wij een mobiele windscherm of schutting plaatsen die de wind tegenhoudt. Of u beschut één kant met hooibalen, de hooibalen geven ook gelijk extra sfeer bij de inrichting. Ook bij mindere temperaturen is de stretchtent geschikt. Zo plaatst u gemakkelijk een aantal heaters in de tent waardoor de warmte in de tent blijft hangen. U kunt bij ons de de stretchtent huren met of zonder vlondervloer. De tenten zijn brandvertragend en voldoen aan de gestelde eisen. Indien gewenst leveren we het certificaat erbij.

Twijfelt u nog over bijvoorbeeld de inrichting of de maat? We komen graag bij u langs om mee te denken en om de mogelijkheden op de locatie te bekijken.

De stretchtent ademt een geweldige sfeer en is een echte eye-catcher

Winkelwagen