Stretchtent huren in Arnhem

U wilt een Stretchtent huren in Arnhem? of wilt u bijvoorbeeld  meer informatie over de prijs van een stretchtent. Waarschijnlijk weet u al wel wat een stretchtent is (zoniet dan vindt u onderaan deze pagina meer informatie over de stretchtent) Zijn stretchtententen goedkoop of duur? Wij durven te stellen dat we met onze prijzen zeer aantrekkelijk geprijsd zijn. Daarnaast heeft u bij ons 1 aanspreekpunt. Dat wil zeggen dat onze prijs goed is en u 1 aanspreekpunt heeft wat ook fijn is. 

Hieronder volgt eerst een overzicht van onder ander onze stretchtenten,  de maten en de bijbehorende prijs. Heeft u meer nodig dan alleen een stretchtent dan kunt alle gewenste materialen toevoegen  in onze verhuurshop.

Ons aanbod van stretchtenten.

Waarom een stretchtent huren in Arnhem?

De stretchtent (ook wel flex-tent genoemd) is met haar veelzijdige  vormen, hoge flexibiliteit en aanzienlijke afmeting een graag geplaatste tent op o.a. bruiloften, bedrijfspresentaties, concerten, festivals, country-fairs en andere grote evenementen. De stretchtent maakt vaak een onvergetelijke indruk. De tent is simpel en redelijk snel op te zetten. Bij het huren van een stretchtent creëert u gelijk een geweldige sfeer en de tent is tevens een publiekstrekker, ook in Arnhem. Door het grote oppervlak en de flexibiliteit is de tent ook naar eigen vorm en smaak in te richten en u kunt een groot aantal gasten kwijt.

Bij minder weer kunnen wij de zijkanten naar beneden spannen en indien gewenst kunnen wij een mobiele schutting plaatsen die de wind tegenhoudt. Of u beschut één kant met hooibalen, de hooibalen geven ook gelijk extra sfeer bij de inrichting. Ook bij mindere temperaturen is de stretchtent geschikt. Zo plaatst u gemakkelijk een aantal heaters in de tent waardoor de warmte in de tent blijft hangen. U kunt bij ons de de stretchtent huren met of zonder vlondervloer. De tenten zijn brandvertragend en voldoen aan de gestelde eisen. Indien gewenst leveren we het certificaat erbij.

Twijfelt u nog over bijvoorbeeld de inrichting of de maat? We komen graag bij u langs in Arnhem om mee te denken en om de mogelijkheden op de locatie te bekijken.

De stretchtent ademt een geweldige sfeer en is een echte eye-catcher, ook in Arnhem

Winkelwagen