Servies

U kunt het gewenste artikel in het winkelmandje plaatsen. Heeft u meer nodig ga dan naar onze verhuurshop. Hier staan al onze producten per categorie gerangschikt.

Onderaan de pagina leest u meer informatie over het servies. De meeste producten gaan per 25 stuks.

Servies dient spoelschoon ingeleverd te worden!

Wanneer u niet genoeg servies heeft voor uw feest(je).

Voor servies geldt eigenlijk hetzelfde als voor het meubilair. Ook het servies is te krijgen in vele soorten en maten. Ook hier hebben wij een keuze in gemaakt. Wij denken dat u met ons assortiment een heel eind komt  op uw feest. Wij hebben geen exclusieve en chique borden met een gouden randje of kristallen glazen. Ons assortiment bestaat uit een mooi en degelijk servies zonder tierlantijnen en bijzonderheden. Maar bent u op zoek naar echt iets anders, dat er bij ons niet tussen staat, dan gaan we graag voor u op zoek. Met ons netwerk aan collega-verhuurders kunnen we vast wel aan uw verzoek voldoen.

Het servies gaat bij ons per 25 stuks en kan spoelschoon worden ingeleverd. Ook hebben we wat servies dat per stuk gaat. Heeft u geen tijd en/of geen zin om het servies schoon te spoelen dan is dat geen probleem. Wij doen dit graag voor u alleen moeten we dan wel wat extra kosten inrekening brengen.