Onderaan de pagina leest u meer informatie over onze pagodetenten. Heeft u meer nodig dan alleen een pagodetent dan kunt al onze party-artikelen vinden in onze verhuurshop.

Ons aanbod van partytenten

Waarom een partytent huren?

De partytent is de meest gebruikte tent van allemaal voor de “kleinere” feestjes. Gemakkelijk in de tuin, parkeerplaats of op straat te plaatsen en relatief goedkoop in huur vergeleken bij de stretchtent en pagodetent. Onze partytent is van een zeer stevige kwaliteit. Onze partytenten zijn zowel brandvertragend als niet brandvertragend te huur. Indien gewenst kunt u een kopie certificaat van brandvertragendheid van de partytent meekrijgen. Zijn er minder dan 50 personen in de tent aanwezig dan heeft u meestal geen brandvertragende tent nodig. Dit verschilt echter per gemeente.

De partytent is ideaal om uw huis of garage mee te verlengen of gewoon te gebruiken als feesttent. We hebben diverse maten te huur. De partytenten zijn in het midden minimaal 3,00 meter hoog en de zijkant van de partytent is 2 meter hoog. De partytent is geheel dicht te maken met zijschermen (worden bijgeleverd). De zijwanden van de lange zijde van de partytent bestaat uit ramen. De opening van de partytent is niet op elke gewenste plek te maken, als u dit aangeeft kunnen we andere afmetingen zijschermen meegeven cq meenemen (indien beschikbaar). De partytenten kunnen aan elkaar gekoppeld worden middels een dakgoot, zo kunt u bijna iedere gewenste maat maken.

De partytenten zijn uitermate geschikt voor verjaardagen, bruiloften, buurt- en tuinfeesten of als tijdelijke overkapping. Gaat u klussen in huis en moet u tijdelijk uw spulletjes uit de woonkamer, keuken of slaapkamer hebben dan is het huren van een partytent de ideale oplossing.  De partytenten zijn ook te huur met een houten vloer (vlonders).

De partytent is de meest verhuurde tent onder de tenten en relatief goedkoop in huur.

Winkelwagen