Onderaan de pagina leest u meer informatie over onze pagodetenten. Heeft u meer nodig dan alleen een pagodetent dan kunt u al onze party-artikelen vinden in onze verhuurshop.

Ons aanbod van pagodetenten

Waarom een Pagodetent huren?

De pagodetent is een sfeervolle tent met een luxe uitstraling door het hoge puntdak. Vanwege de compacte vorm is deze tent (bijna) overal inzetbaar. In ons assortiment hebben we afmeting van 4 x 4 meter en die van 6 x 6 meter.

De pagodetenten kunnen eindeloos gekoppeld worden tot de door u gewenste afmeting. Hierdoor ontstaat er 1 grote ruimte zonder tussenpalen. Deze tent wordt vaak ingezet tijdens bruiloften, bedrijfsfeesten en presentaties, verjaardagen en festivals. Standaard worden 3 zijdes voorzien van zeilen met raam en 1 zijde van dicht zeil. Overigens is dit helemaal naar wens aan te passen en kunt u zelf bepalen of de zeilen er wel of niet ingehangen moeten worden.

De tent wordt verankert met grondpennen. Wanneer dit niet mogelijk is kunnen wij de tent verankeren met betonnen tegels. De pagodetent van 6 x 6 meter is zowel brandvertragend als niet brandvertragend leverbaar. Indien gewenst leveren we het certificaat erbij.

Twijfelt u nog over bijvoorbeeld de inrichting of de maat? We komen graag bij u langs om mee te denken en om de mogelijkheden op de locatie te bekijken.

De pagodetent: heeft een chique en rustgevende uitstraling.

Winkelwagen