Meer over ons

Wij zijn een verhuurbedrijf en gevestigd in Apeldoorn (Gelderland). We verhuren in een wijde omtrek van Apeldoorn huurartikelen, ook wel feestartikelen of partygoederen genoemd. Zo leveren we  feestartikelen voor een verjaardag, bruiloft, huwelijk, jubileum, receptie, personeelsfeest, opening, bbq, of voor een evenement. We zijn niet de grootste speler op de markt maar wat we doen doen we goed. Houd u van degelijke, nette en goed onderhouden producten en van persoonlijke aandacht en van korte lijnen dan zit (huurt) u bij ons goed.

EEN BETAALBAAR FEEST ORGANISEREN DOE JE VIA A&K PARTYVERHUUR.

Wij hebben een groot assortiment aan party-artikelen voor elke gelegenheid. Wij hebben een ruim assortiment maar zoals gezegd zijn wij niet de grootste. Maar staat uw product er niet tussen vraag het dan gerust, want wij gaan graag voor u op zoek en vinden ontzorgen en verzorgen ook een belangrijke taak. Kortom voor huur van feestartikelen bent u bij ons op het juiste adres.

ALLEEN VERHUUR VAN PARTY- CQ FEESTARTIKELEN?
Naast de partyverhuur kunt u bij ons ook terecht voor de verzorging van complete feesten en evenementen. Wij verzorgen dan niet alleen de benodigde feestartikelen (zoals tenten, tafels, stoelen, heaters en ander materiaal) maar bijvoorbeeld ook de catering en de aankleding en inrichting van uw feest. Zowel voor grote partijen, zoals een bruiloft of receptie, als kleinere en intiemere feestjes zoals een BBQ met vrienden of een verjaardagsfeest. Denk bijvoorbeeld bij de bbq aan lekker vlees zoals biefstuk, shaslicks en verse hamburgers met bijgerechten als verschillende soorten salades en stokbrood met kruidenboter. Voor bijvoorbeeld een receptie bieden wij een uitgebreide selectie aan met smaakvolle hapjes. Ook kunnen wij een ontbijt of lunch voor u verzorgen!

ALLES WORDT VERZORGD NAAR UW WENSEN!

Uiteraard wordt al het eten vers bereid uit eigen keuken. Bekijk een greep uit ons uitgebreide assortiment op onze speciale pagina voor catering.

RIJK AAN ERVARING, SERVICE EN KWALITEIT.
Service, kwaliteit en eerlijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Of het nu gaat om uw verjaardag, bruiloft, sportief evenement, themafeest, om tien of honderden personen. Wij van A&K partyverhuur verzorgen het graag en goed voor u.

Heeft u in huis onvoldoende ruimte dan kunnen wij onze tenten (pagode, stretch en/of partytenten) in uw tuin of oprit zetten. Heeft u niet voldoende ruimte bij uw thuis of op uw bedrijf dan gaan we gezamenlijk op zoek naar een geschikte locatie. Ook die kunnen we omtoveren tot een gezellige ambiance.

Ondanks ons motto “een feest of evenement hoeft niet onbetaalbaar te zijn” bieden wij wel de kwaliteit en service dat men mag verwachten van elk vooraanstaand bedrijf. Ieder feest moet een hoogtepunt zijn en daar willen wij graag onze bijdrage aan leveren.

Zo hebben wij door de loop der jaren heen veel ervaring in het organiseren van verschillende soorten feesten en evenementen en zijn daarom bij uitstek geschikt om uw feest tot een succes te maken. Kortom uw feest is bij ons in vertrouwde handen. Bent u nog niet overtuigd vraag dan een persoonlijk gesprek met ons aan zodat u kunt zien en voelen of er een klik is.

NIEUWSGIERIG NAAR DE MOGELIJK-HEDEN OF ONZE FEESTELIJKE IDEEËN?
Neem de site op uw gemak door en wilt u meer informatie of bent u nieuwsgierig geworden naar onze creatieve en feestelijke ideeën of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen, neem dan gerust contact met ons op via het het contactformulier. U kunt natuurlijk ook even bellen op 055-5217237 of 06-24253796. of stuur een mail naar: info@aenkverhuur.nl.

Winkelwagen