U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave. U hoeft dus niet gelijk af te rekenen. U zit nog nergens aan vast. Doorloop  gerust de stappen.

Naast de verhuur verkopen we ook borrelboxen cq kerstpakketten. Dit omdat we buiten ons seizoen nog wel iets tijd over hebben. Al onze steigerhouten producten worden met de hand gemaakt. Kortom wilt u een kerstpakket bestellen die met zorg is gemaakt en samengesteld dan bent u bij ons op het juiste adres.

Hieronder ons aanbod, heeft u andere ideeën of wensen, bespreek dit rustig met ons.

Geen berichten gevonden!

Steigerhouten borrelplanken, borrelboxen en Kerstpakketten

Toen tijdens corona onze omzet wegviel hebben we de 1,5 meter borrelplank bedacht en zijn we die gaan verkopen als kerstpakket. Dankzij dit initiatief hebben we de coronatijd kunnen doorstaan en kunnen wij u nu weer blij maken met onze verhuurproducten. Echter hebben wij in het voor en naseizoen nog wel wat tijd over waardoor we hebben besloten om dit jaar weer onze kerstpakketten te verkopen. Dit omdat we de afgelopen 2 jaren veel positieve reacties hebben ontvangen over de samenstelling van onze pakketten. De 1,5 meter borrelplank hebben we omgetoverd naar een borrelplank XXL. Hopelijk komt de 1,5 meter samenleving niet meer terug maar wilt u de 1,5 meter borrelplank bestellen ipv de borrelplank XXL dan is dit zeker nog mogelijk.

Dit jaar hebben we ook weer kleinere variant van de borrelplank, een borrelplank van 50 of 75 cm. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een winterpakket bestaande uit een vogelhuisje met winterse lekkernijen. Alle producten zijn door ons handgemaakt en van gebruikt steigerhout. Wilt u een hele andere maat borrelplank of een andere houtsoort dan is dit zeker mogelijk. Datzelfde geldt ook voor de inhoud van het kerstpakket. Wilt u andere, meer of juist minder goederen erin dan kan dat allemaal bij ons. Hetzelfde geldt voor de tekst op de borrelplank. We kunnen de borrelplanken voorzien van een standaard  tekst maar u kunt ook zelf een tekst uitkiezen. Bij bestellingen van meer dan 15  stuks kunnen we de prijs hanteren van een “standaard” borrelplank. Zo kunt bijvoorbeeld de tekst verzinnen van:  “bedankt voor je inzet” met daaronder uw bedrijfsnaam. Zoals u kunt lezen is er bij ons veel mogelijk. 

Boven aan de site staan   een aantal “standaard” pakketten, is dit niet helemaal wat u zoekt neemt dan contact met ons op. Dit kan door ons te bellen op 06-24253796 of vul de offerteaanvraag onder aan deze pagina in. We stellen dan in onderling overleg een mooi pakket samen.

Onze pakketten, borrelplanken en kerstbomen

OFFERTEAANVRAAG

    Winkelwagen