U ontvangt altijd eerst een vrijblijvende prijsopgave. U hoeft dus niet gelijk af te rekenen. U zit nog nergens aan vast. Doorloop  gerust de stappen.

Door corona is onze omzet grotendeels weggevallen. Om toch enige omzet te kunnen draaien en om aan het werk te blijven maken we handgemaakte borrelplanken en kerstbomen van gebruikt steigerhout ==> Dus hou ons aan het werk :-).

Hieronder ons anbod, alles door ons zelf met de hand gemaakt

Steigerhouten borrelplanken, borrelboxen en Kerstpakketten

De 1,5 meter is weer terug in onze samenleving en daarom verkopen wij weer onze 1,5 meter borrelplank. Afgelopen jaar hebben we veel enthousiaste reacties gekregen over ons kerstpakket en daarom hebben we besloten om dit jaar weer de 1,5 meter borrelplank te verkopen.  Het is haast al niet meer voor te stellen hoeveel afstand we van elkaar moeten houden. Daarom is dit een heel leuk kado om te geven maar ook om te krijgen.

Dit jaar hebben we een ook kleinere variant van de borrelplank, een borrelplank van 50 of 75 cm. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een mooie steigerhouten kerstboom. Alle producten zijn door ons handgemaakt en van gebruikt steigerhout. Wilt u een hele andere maat borrelplank of een andere houtsoort dan is dit zeker mogelijk. Datzelfde geldt ook voor de inhoud van het kerstpakket. Wilt u andere, meer of juist minder goederen erin dan kan dat allemaal bij ons. Hetzelfde geldt voor de tekst op de borrelplank. We kunnen de borrelplanken voorzien van een standaard  tekst maar u kunt ook zelf een tekst uitkiezen. Bij bestellingen van meer dan 10 stuks kunnen we de prijs hanteren van een “standaard” borrelplank. Zo kunt bijvoorbeeld de tekst verzinnen van:  “bedankt voor je inzet” met daaronder uw bedrijfsnaam. Zoals u kunt lezen is er bij ons veel mogelijk. 

Naast onze borrelplanken hebben we ook handgemaakte kerstbomen van gebruikt steigerhout met de maat  55 x 36 cm (hoogte x breedte).

Hieronder volgen een aantal “standaard” pakketten, is dit niet helemaal wat u zoekt neemt dan contact met ons op. Dit kan door ons te bellen op 06-24253796 of vul de offerteaanvraag onder aan deze pagina in. We stellen dan in onderling overleg een mooi pakket samen.

Onze pakketten, borrelplanken en kerstbomen

OFFERTEAANVRAAG

    Winkelwagen