Geluid

U kunt het gewenste artikel in de winkelmand plaatsen. Heeft u meer nodig dan alleen geluid, ga dan naar onze verhuurshop. Hier staan al onze producten per categorie gerangschikt.

Onderaan de pagina leest u meer informatie over ons geluid.

Van versterker tot microfoon.

Voor wat betreft geluid hebben wij voor een ieder wat wils. Van een cd speler tot een complete geluidset of een karaokeset. Heeft u achtergrondmuziek nodig of wilt u zelf voor DJ spelen dan hebben wij daarvoor de benodigde apparatuur. Zo kunt u het standaard pakket van een versterker met 2 luidsprekers uitbreiden met bijvoorbeeld een mengpaneel zodat u meerdere cd-spelers, smartphones, i-pads of laptops kunt aansluiten. Op deze set kunt u eventueel ook de discoverlichting aansluiten voor nog mooiere effecten. Echter de set met discoverlichting is ook los van het mengpaneel te gebruiken.

De karaokeset is een leuke toevoeging op uw feest. U weet dan gelijk of er zangtalent aanwezig is bij uw gasten? Laat iedereen luidkeels meezingen via de karaokeset met Marco Borsato of misschien ontdekt u wel een nieuwe André Hazes. Een aanrader voor een grandioos feest is om een jury samen te stellen zodat u The Voice, X-factor, popstars of de Nikx-factor kunt naspelen. Zoals al eerder gezegd bestaat de karaokeset uit: dvd-speler, versterker met mengpaneel, boxen, 2 tv’s, 2 microfoons en diverse dvd’s met meer dan 150 Nederlandstalige en Engelstalige songs.