Op zoek naar een leuk cadeau

Op zoek naar een leuk cadeau? We kunnen onze borrelplanken bedrukken met iedere tekst die u wil. Of u nu een persoonlijke borrelplank wil of een borrelplank met “bedankt voor alles” of een gedicht. Dit kan allemaal. Hieronder een paar voorbeelden. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. Alle borrelboxen worden geleverd met een borrelplank van gebruikt steigerhout. Klik op het item en lees wat er allemaal in de borrelbox zit. De borrelboxen kunnen ook opgestuurd worden. Wilt u het als relatie of kerstpakket geven klik dan hierop.

 

Borrelplanken

Wij maken verschillende maten borrelplanken van gebruikt steigerhout. Doordat de borrelplanken gemaakt worden van gebruikt steigerhout ogen ze stoer en robuust. De borrelplanken kunnen worden voorzien van een tekst met bijvoorbeeld "borrelplank, je naam, aanvulluhh"of een zelfbedachte tekst. De planken worden door ons geschuurd en gelakt zodat de plank splintervrij is. Door het lakken zal de borrelplank geen vuil opnemen en is hij makkelijk schoon te maken is.

Borrelboxen

De borrelbox bestaat uit een steigerhouten borrelplank inclusief lekkere borrelproducten. Zo kunt u, of degene die de borrelbox ontvangt, gelijk aan de borrel. De producten op de borrelplank kunnen buiten de koelkast bewaard worden zodat het makkelijk verstuurd, of een tijdje bewaard, kan worden voordat u het geeft. De inhoud van de borrelbox kunnen we ook aan uw wensen aanpassen. Zo kunnen we er een bier-, wijn-, bubbel of vegetarisch pakket van maken.

BORRELPLANK: afmetingen en prijzen.

– Borrelplank 50 cm bijvoorbeeld met de  tekst “borrelplank of aanvulluhh” € 15,00
– Borrelplank 50 cm met namen  erop € 22,50
– Borrelplank 75 cm met namen erop  € 27,50
– Borrelplank 75 cm met bijvoorbeeld de tekst “borrelplank” € 19,50
– Borrelplank 1,5 meter + tekst “1,5 meter borrelplank” € 27,95
-Borrelplank 1,5 meter + eigen tekst € 37,95

De borrelplanken zijn 20 cm breed.

Wilt u een andere afmeting neem dan gerust contact met ons op.

Verzenden van de plank is ook mogelijk: vraag ons naar de tarieven.

BORRELBOX: prijzen en inhoud

– Borrelbox 75 cm € 49,50 incl btw.
Inhoud:  Steigerhouten borrelplank van 75 cm met daarbij een fles wijn naar keuze, 2 flesjes bier, fuet (droge worst), kaasje met dipsausje, borreltoast, pesto, brie of smeerkaaspuntjes, olijven, tortillachips met dipsausje en chocolaatjes.

Wilt u bovenstaande box zonder de drank dan kost de box € 41,50 incl btw.

– Borrelbox 1,5 meter € 57,30 incl btw.
Inhoud de 1,5 meter Steigerhouten borrelplank met daarbij een fles wijn naar keuze (rood, wit of rosé), 2 flesjes bier, fuet (droge worst), kaasje met dipsausje, borreltoast, stokbrood, pesto, smeerkaaspuntjes of brie, olijven, tortillachips met dipsausje, gezouten pinda’s en chocolaatjes.

Verzenden van de borrelbox is mogelijk: vraag ons naar de tarieven.

CONTACT/BESTEL FORMULIER

    Winkelwagen