Borrelplanken van Steigerhout

In 2020 zijn wij (noodgedwongen) door het coronavirus een andere invulling gaan bedenken voor onze activiteiten. Normaliter verzorgen wij kerstborrels en richten wij uw locatie gezellig in. Door het coronavirus en de daarbij behorende maatregelen konden deze activiteiten niet plaats vinden. We zijn ons toen gaan richten op onze 1,5 meter borrelplank van gebruikt steigerhout. Ook dit jaar zijn we nog niet af van de 1,5 meter regel. Ook voor 2021 geldt dat het in het algemeen een enorme uitdaging is om iets origineels te bedenken en daarbij moet het voor de medewerkers en zakenrelaties spannend zijn wat ze dit jaar gaan krijgen. Hoe origineler het pakket, hoe meer waardering er wordt ervaren en dat is precies wat we aanbieden. Wij hebben een mooi kerstpakket cq relatiegeschenk bedacht die zeer toepasselijk is ook voor het jaar 2021.

 DE 1,5 METER BORRELPLANK : HET CADEAU VAN 2020 maar ook zeker voor 2021


Aangezien het gekke jaren zijn, hebben wij gekozen voor een blijvende herinnering aan 2021. Corona en anderhalve meter zijn de woorden van 2021 die veelvuldig zijn gebruikt. Vandaar de 1,5 meter borrelplank.

De borrelplank wordt gevuld met allerlei lekkere borrelproducten, met als doel dat iedereen thuis gezellig kan gaan borrelen. In het filmpje en op de foto’s ziet u hoe zo’n pakket eruit kan zien. Nu is de vraag natuurlijk, wat gaat dit kosten?  Het pakket zoals  op de foto en in het filmpje kost € 49,50 ex btw.

Daarvoor krijgt u de 1,5 meter borrelplank, een uitgebreid borrelpakket en als extraatje doen we er een cadeaubon bij van € 25,00. Deze bon kan besteedt worden aan onze huurgoederen. De borrelplank wordt verpakt in een mooie doos.

We kunnen de inhoud van de borrelplank aanpassen aan uw wensen. Ook kunnen we uw logo erbij plaatsen of een geheel andere tekst, zoals “bedankt voor je inzet”of “prettige feestdagen”. We kunnen het pakket duurder of goedkoper en ook zelfs kleiner maken. Ook kunnen we er een bier-, champagne, wijn- of biologisch pakket van maken of de lokale ondernemers erbij betrekken. Kortom alles is te bespreken. Wilt u alleen de 1,5 meter borrelplank kopen dan is dat ook mogelijk , deze kost € 23,10 (€ 27,95 incl btw).
 
Past dit alles niet in uw budget dan verkopen we ook kleinere borrelplanken. Zo hebben we borrelplanken van 50 cm en van 75 cm. Andere maten zijn ook bespreekbaar.
 
Wij komen graag een keer bij u/jullie langs om de mogelijkheden te bespreken. Maar gezien de coronaregels is het makkelijker om het contactformulier in te vullen. Geef hierbij aan dat het om kerstpakketten gaat en maak eventueel uw wensen kenbaar maken, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
 
Hieronder volgen een aantal voorbeelden.
 
 

No posts found!

Video afspelen

Voordeel van de 1,5 meter borrelplank:

U kunt het pakket zelf overhandigen omdat u voldoende afstand houdt.

CONTACT/BESTEL FORMULIER