1,5 meter borrelplank

De uitreiking van kerstpakketten komt er weer aan. In het algemeen een enorme uitdaging om iets origineels te bedenken en voor de medewerkers en zakenrelaties spannend wat ze dit jaar gaan krijgen. Hoe origineler het pakket, hoe meer waardering er wordt ervaren en dat is precies wat we aanbieden. Wij hebben een mooi kerstpakket cq relatiegeschenk bedacht die zeer toepasselijk is voor dit jaar.

 DE 1,5 METER BORRELPLANK : HET CADEAU VAN 2020.


Aangezien het een gek jaar is geweest, hebben wij gekozen voor een blijvende herinnering aan 2020. Corona en anderhalve meter zijn de woorden van 2020 die veelvuldig zijn gebruikt. Vandaar de 1,5 meter borrelplank.

De borrelplank wordt gevuld met allerlei lekkere borrelproducten, met als doel dat iedereen thuis gezellig kan gaan borrelen. In het filmpje en op de foto’s ziet u hoe zo’n pakket eruit kan zien. Nu is de vraag natuurlijk, wat gaat dit kosten?  Het pakket zoals  op de foto en in het filmpje kost € 49,50 ex btw.

Daarvoor krijgt u de 1,5 meter borrelplank, een uitgebreid borrelpakket en als extraatje doen we er een cadeaubon bij van € 25,00. Deze bon kan besteedt worden aan onze huurgoederen. De borrelplank wordt verpakt in een mooie doos.

We kunnen de inhoud van de borrelplank aanpassen aan uw wensen. We kunnen het pakket duurder of goedkoper maken. Ook kunnen we er een bier-, champagne, wijn- of biologisch pakket van maken of de lokale ondernemers erbij betrekken. Kortom alles is te bespreken. Wilt u alleen de 1,5 meter borrelplank kopen dan is dat ook mogelijk , deze kost € 23,10 (€ 27,95 incl btw).
 
Wij komen graag een keer bij u/jullie langs om de mogelijkheden te bespreken. Maar gezien de coronaregels is het makkelijker om het contactformulier in te vullen. Geef hierbij aan dat het om kerstpakketten gaat en maak eventueel uw wensen kenbaar maken, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Video afspelen

Voordeel van de 1,5 meter borrelplank:

U kunt het pakket zelf overhandigen omdat u voldoende afstand houdt.

CONTACT/BESTEL FORMULIER