Hieronder ziet u ons assortiment aan steigerhouten meubels. We verhuren: gebruikt steigerhout, wit- white wash en nostalgisch wit/old look. Onderaan de pagina leest u meer informatie over ons meubilair. Heeft u meer nodig dan alleen een tafels en stoelen dan kunt al onze party-artikelen vinden in onze verhuurshop.

Steigerhouten meubelen van gebruikt steigerhout

Steigerhouten meubelen Wit - White Wash

Steigerhouten meubelen Nostalgisch wit - Old look

Unieke steigerhouten collectie

Uw feest of evenement kunt u ook aankleden met steigerhouten meubels. Meubilair van steigerhout is rustiek, stoer en stijlvol. Steigerhout is zowel binnen als buiten te gebruiken en heeft bovendien als voordeel dat u er geen linnengoed bij hoeft te huren. Knoeit u? U veegt het schoon en klaar is Kees.

Ook bij steigerhout geldt dat er een enorm aanbod aan steigerhouten meubilair is. Daarentegen bieden wij een basis assortiment. Staat uw product of idee er niet tussen neem dan gerust contact met ons op zodat we voor u op zoek kunnen gaan. 

We bieden van steigerhout  statafels, eettafels, klaptafels, barkrukken, loungesets, uitgifte balies/buffetten, barren en achterwanden aan. Kortom een zeer gevarieerde inrichting van hetzelfde materiaal, waardoor de eenheid binnen de inrichting behouden blijft.

Door de relatief hoge aanschafprijs en de kosten voor opslag, is de keuze van huren snel gemaakt. Als u bij A&K partyverhuur meubilair (van steigerhout) huurt, heeft u hier geen omkijken meer naar. Bovendien kunnen wij het meubilair tegen een gunstig tarief gewoon op locatie bezorgen.  Zoals gebruikelijk halen we het achteraf ook weer op! U kunt het meubilair natuurlijk ook zelf ophalen als u kosten wilt besparen

‘Hout leeft”, uw feest leeft er van op als u steigerhouten meubelen gebruikt!

Winkelwagen