Prijzen licht en geluid

Set van 2 hanglampen

€    12,50

Prikkabel 10 meter met gekleurde of witte
lampen

€    10,00

Prikkabel 25 meter koppelbaar met gekleurde
of witte lampen

€    25,00

Parijse lantaarn wit met 5 bollen

€    17,50

Discoverlichting uitgebreid incl. statieven

€    57,50

Disco lamp rood, geel, groen, blauw of wit

€      7,50

Ledlamp discolamp,  in diverse kleuren in
te stellen

€   14,50

Noodverlichting

€   29,50

Karaokeset met meer dan 150 songs

€ 150,00

Versterker + mengpaneel en 2 luidsprekers

€   70,00

Geluidset met versterker en mengpaneel en
2 boxen (professioneel)

€ 100,00

Cd-speler

€   10,00

Microfoon met draad

€   10,00

Microfoon draadloos

€   20,00

Microfoon draadloos 2 stuks

€   35,00

Aansluitsnoer voor telefoon

€     3,50

Van verlichting tot mogelijk zangtalent.

Ook verlichting is er in vele soorten, maten en kleuren. Aangezien de ontwikkeling van ledverlichting razendsnel gaat, schakelen wij ook steeds meer op ledverlichting. Het grootste pluspunt van ledverlichting is dat het duurzaam is en minder stroom verbruikt. Als u kiest voor ledverlichting heeft u ook minder vermogen (aantal watt) nodig.

We verhuren prikkabels met gekleurde of witte ledlampen, hanglampen en lantaarnpalen met 4 lampen. Ook hebben wij discoverlichting is ons assortiment. Kortom alle verlichting is aanwezig om uw feest goed uit te lichten.

Voor wat betreft geluid hebben wij voor een ieder wat wils. Van een cd speler tot een complete geluidset of een karaokeset. Heeft u achtergrondmuziek nodig of wilt u zelf voor DJ spelen dan hebben wij daarvoor de benodigde apparatuur. Zo kunt u het standaard pakket van een versterker met 2 luidsprekers uitbreiden met bijvoorbeeld een mengpaneel zodat u meerdere cd-spelers, smartphones, i-pads of laptops kunt aansluiten. Op deze set kunt u eventueel ook de discoverlichting aansluiten voor nog mooiere effecten. Echter de set met discoverlichting is ook los van het mengpaneel te gebruiken.

De karaokeset is een leuke toevoeging op uw feest. U weet dan gelijk of er zangtalent aanwezig is bij uw gasten? Laat iedereen luidkeels meezingen via de karaokeset met Marco Borsato of misschien ontdekt u wel een nieuwe André Hazes. Een aanrader voor een grandioos feest is om een jury samen te stellen zodat u The Voice, X-factor, popstars of de Nikx-factor kunt naspelen. Zoals al eerder gezegd bestaat de karaokeset uit: dvd-speler, versterker met mengpaneel, boxen, 2 tv’s, 2 microfoons en diverse dvd’s met meer dan 150 Nederlandstalige en Engelstalige songs.