Wilt u een compleet verzorgd feest? maak dan eerst persoonlijk kennis met ons.

Ons eerste advies is om deze pagina op uw gemak door te lezen en wanneer u het aanspreekt maak dan eerst met ons een afspraak zodat we kunnen kennismaken. We kunnen het verhaal hieronder zo mooi maken als we willen maar u moet wel een goed gevoel hebben bij ons (en wij bij u :-). Want als u er geen goed gevoel bij heeft dan werkt het niet. We werken graag op basis van wederzijds vertrouwen. Dat is het eerste ingrediënt voor een geslaagd event.

U bent bij ons op het juiste adres voor feestartikelenverhuur cq partyverhuur maar wij kunnen ook uw feest of evenement voor u verzorgen. U kunt het helemaal uit handen geven maar ook een gedeelte zodat uzelf de zaken kunt regelen waar u goed in bent of waar u uw creativiteit in kwijt wilt. Want een bijzonder moment in uw leven vraagt om een mooi feest.

Wij nemen u graag zoveel mogelijk werkzaamheden uit handen: voor, tijdens en na het feest. Wij hebben het meeste al in huis om uw feest mooi aan te kleden maar ook de catering, het drinken en het personeel kunnen we voor u verzorgen. Wat we niet in huis hebben huren we in bij onze partners. Het enige wat u zelf moet doen is de uitnodigingen te versturen/mailen (ook dat kunnen we voor u verzorgen) en te genieten.

Kortom wilt u zich geen zorgen maken over de organisatie van het feest en wilt u zowel vooraf, tijdens als na het feest vooral genieten van en met uw vrienden en familie laat ons dan uw feest verzorgen . U heeft van begin tot eind slechts te maken met een contactpersoon die alles voor u regelt. U hoeft alleen nog maar te genieten.

Kortom wilt u de werkzaamheden voor/tijdens en na het feest uit handen geven maak dan eerst even een afspraak (tel: 055-5217237 of 06-24253796) met ons zodat we kunnen kennismaken , uw ideeën kunnen doornemen en u daarna een uitgebreide, vrijblijvende prijsopgave van ons ontvangt.

U kunt bij ons op het bedrijf afspreken of we komen graag bij u op locatie zodat we al een idee krijgen van de ruimte en de indeling. Wij houden van spontaniteit maar wilt u niet voor een dichte deur staan dan verzoeken wij u om niet spontaan langs te komen. We zijn namelijk veel op locatie aan het werk waardoor we niet altijd aanwezig zijn of we hebben andere afspraken ingepland staan en we nemen graag de tijd voor u.

Binnenkort een feestje? maar ziet u er als een berg tegenop om alles te regelen?
Niet doen, bel 055-5217237 of 06-24253796

Normaal gesproken zijn wij heel open over de prijzen en die kunt u ook allemaal terugvinden op deze site. Echter bij feesten hebben we geen vaste prijzen staan omdat dit vaak maatwerk is en we graag de wensen van onze klanten verwerken in een mooie prijsopgave.  Wel hebben we een indicatie: een 4 uur durend feest incl onbeperkt drinken (bier fris en wijn) vanaf € 19,50 per persoon incl btw.