Wilt u een feestje geven maar geeft u dit het liefst uit handen?

Dan bent u bij ons op het juiste adres. Ons advies is om deze pagina op uw gemak door te lezen en als u daar een goed gevoel bij heeft , maak dan een afspraak met ons zodat we kennis kunnen maken. We kunnen het verhaal hieronder zo mooi maken als we willen maar u moet wel een goed gevoel bij ons hebben (en wij bij u :-). Want als het gevoel niet goed is dan werkt het meestal niet. We werken graag op basis van wederzijds vertrouwen. Dat is het eerste ingrediënt voor een geslaagd event.

U bent bij ons op het juiste adres voor feestartikelenverhuur cq partyverhuur maar wij kunnen ook uw feest of evenement voor u verzorgen. Wij hebben veel ervaring in de verzorging van bruiloften, verjaardagen, evenementen en andere mijlpalen. En, niet geheel onbelangrijk zijn wij in het bezit van het diploma sociale hygiëne wat u nodig heeft als u alcohol wilt schenken. U kunt het allemaal uit handen geven maar ook een gedeelte. U kunt dan zelf de zaken  regelen waar u goed in bent of waar u uw creativiteit in kwijt kunt, want een bijzonder moment in uw leven vraagt om een bijzonder feest.

Wij nemen u graag zoveel mogelijk werk uit uw handen; voor, tijdens en na het feest. Wij hebben het meeste al in huis om uw feest mooi aan te kleden maar ook de catering, het drinken en het personeel kunnen we voor u verzorgen. Wat we niet in huis hebben huren we in bij onze partners. Het enige wat u zelf moet doen is de uitnodigingen versturen/mailen (ook dat kunnen we voor u verzorgen) en genieten.

Kortom laat ons uw feest organiseren zodat u kunt genieten van uw feest en van uw gasten. U heeft van begin tot eind slechts te maken met één contactpersoon die alles voor u regelt.

Wilt u de werkzaamheden voor/tijdens en na het feest uit handen geven maak dan eerst een afspraak met ons zodat we kunnen kennismaken. We kunnen dan gelijk uw wensen en ideeën doornemen en aan de hand daarvan  een vrijblijvende prijsopgave maken.

We kunnen bij ons op het bedrijf afspreken of we komen bij u op locatie kijken zodat we gelijk al een idee krijgen van de ruimte, eventuele indeling en mogelijkheden.  Wij houden van spontaniteit maar wilt u niet voor een dichte deur komen te staan dan verzoeken wij u om niet spontaan bij ons langs te komen. We zijn namelijk veel op locatie aan het werk waardoor er niet altijd iemand aanwezig is of we hebben andere afspraken ingepland staan. We nemen graag de tijd voor u.

Binnenkort een feestje?, maar ziet u er als een berg tegenop om alles te regelen?
Niet doen, bel 055-5217237 of 06-24253796.

Wat kost het???

Normaal gesproken zijn wij heel open over de prijzen en die kunt u ook allemaal terugvinden op deze site. Echter bij feesten hebben we geen vaste prijzen staan omdat dit vaak maatwerk is en afhankelijk van uw wensen. Maar ook hier geldt dat we alles aanbieden tegen scherpe prijzen. Om u toch een indicatie te geven: we kunnen al een 4 uur durend feest incl onbeperkt drinken (bier fris en wijn) organiseren vanaf € 22,50 per persoon incl btw. Dit is inclusief tent en inrichting. Heeft u dit allemaal niet nodig dan kan het zelfs nog goedkoper.

Winkelwagen