Welke eye-catchers verhuren we?

BAR MET ACHTERWAND OF LUXE BIERTAP MET OMBOUW OF COCKTAILBAR

Deze voorzetbar van steigerhout is demontabel dus bijna over te plaatsen. In de eerste plaats is het net een bar uit de kroeg maar nog veel belangrijker: Met deze bar brengt u de gezelligheid naar u toe. Vanachter deze bar kunt u namelijk een heerlijk koud biertje tappen of een lekker drankje uitserveren. Bovendien heeft de bar een aantrekkingskracht van heb ik me jou daar! Voordat u het weet staan tal van uw gasten er met een lekker drankje in de hand bij te kletsen voor van alles en nog wat.

Dan mag deze bar niet ontbreken op uw feest. Wij komen hem voor u plaatsen en zullen eventueel de achterwand aankleden met allerlei leuke attributen. Onderstaand de prijzen incl btw

  • Voorzetbar van steigerhout demontabel lengte 3 meter incl plaatsen en afbreken € 75,00
  • Voorzetbar van steigerhout zie boven met 3 x achterkast € 125,00
  • Voorzetbar van steigerhout demontabel lengte 3 meter incl plaatsen en afbreken + tap met spoelbak € 120,00
  • Voorzetbar van steigerhout zoals boven met 3 x achterkast + tap met spoelbak € 160,00
  • -Luxe biertap met spoelbak en ombouw en 3 tapkranen € 100,00
  • Cocktailbar met spoelbak met lekblad, grote electrische koelbak eventueel uit te breiden met ijsblokjesmachine en vriezertje.

IJSCOKAR OF IJSFIETS

De ijscokar oftewel de ijskar of ijscokarfiets is een ideaal promotie item zowel in de lente als in de zomer. Deze fiets valt echt op en hoe leuk is het om vanachter de ijscokar ijs te verkopen. Bijvoorbeeld als werkgever, om het hardwerkende personeel te trakteren op een ijsje op een warme zomerdag.Ook op een evenement misstaat deze eye catcher niet. De ijscokar werkt op grote koelelementen die wel een dag bevroren blijven maar indien nodig kan er een vriezer bijgehuurd worden. De prijs voor de ijscokar is € 65,00 voor 1 dagdeel (4 uur) en € 100,00 voor een dag. De prijs is incl btw. De ijscokar kan ook geleverd worden met personeel en/of ijs. De prijs is dan op aanvraag.

 

Winkelwagen